X

Aldatan Erkek Nasıl Yakalanır ve Nasıl Telefonu İzlenir?

Romantik ilişkilerimizde sadakat en önemli şeylerden bir tanesi olsa da bazen bazı insanlar sadakati önemsemeden karşısındaki kişiyi aldatabiliyor. Eğer böyle bir durumdan şüpheleniyor ve kendinize ‘’Aldatan erkek nasıl itiraf eder?’’ diye soruyorsanız durun, itiraf beklemeden de aldatılıp aldatılmadığınızı kendiniz öğrenebilirsiniz. Sizler için aldatan kocanızı nasıl yakalayacağınıza dair her şeyi bu yazımızda topladık, gelin beraber inceleyelim.

Kocanızın Sizi Aldattığına Dair Belirtiler Nelerdir?

Sadakat yemini ettiğiniz kocanızın bu yemini bozup size aldattığından şüpheleniyorsanız hemen kocanızın hareketlerini dikkatli bir şekilde gözlemlemeye başlamalısınız. Aldatan bir insan bir şey gizlediğinden dolayı şüpheli davranacak ve mutlaka kendini belli edecektir. Gözlerinizi dört açın, normalde yapmayacağı tüm davranışlarını aklınıza not alın ve sabredip her şeyi izleyin. WhatsApp, Hat takip ve diğer uygulamaları nasıl takip edeceğinizi bilmek istemenize şaşmamalı. İşinizi kolaylaştırmak için aldatan kocanızın aldattığını nasıl anlayacağınıza dair belirtilerden bazılarını aşağıda listeledik:

  • Gizli sosyal medya hesapları açmaya başlamışsa
  • Kocanız bilinmeyen numaradan çağrılar almaya başlamışsa
  • Sizden mesajlarını gizliyorsa
  • Alışkanlıkları değişmişse
  • Normal şeylere çok fazla tepki vermeye başlamış ve alınganlık yapıyorsa
  • Telefon şifresini değiştirdiyse size aldatıyor olabilir.

Unutmayın, önemli olan bu gibi belirtileri gözlemleyip tespit edebilmek. Sonuçta, kocanızın sizden mesajlarını gizlemeye çalışması için hiçbir neden yok. Mesajlarında bir şey saklamıyorsa tabii ki. Bilinmeyen bir numaradan sık sık çağrılar alması, o numarayı sürekli geri araması da gizli biriyle konuştuğunun ama bunu saklamaya çalıştığının belirtisi olabilir.

Aldatan Erkek Nasıl İş Üstünde Yakalanır?

Eğer kocanızı ya da sevgilinizi iyice gözlemlemiş, listelediğimiz belirtileri fark etmiş ve aldattığından iyice emin olmuşsanız büyük ihtimalle onu iş üstünde yakalamak istiyorsunuzdur. Bunu nasıl yapacağınızı araştırmış, internetteki etkili ya da etkisiz çok sayıdaki yönteme denk gelmiş ve kafanız karışmışsa merak etmeyin, biz sizler için araştırdık. Kapsamlı araştırmamızın sonucunda kullanabileceğiniz yöntemleri sizler için her yönüyle yazımızda anlattık.

  1. Tarayıcıyı kullanarak şifrelerini bulun ve sosyal medya hesaplarını kontrol edin.

Tarayıcılar bir sonraki giriş yapışımızın daha kolay olması için şifrelerimizi kaydederler fakat bu yöntemi uygularken kolaylıkla yakalanabileceğinizi unutmayın.

  1. Google Maps ya da iPhone ve Android’de bulunan ‘’Cihazımı Bul’’ özelliği ile konumunu öğrenin.

Kişinin iPhone ya da Android şifresini bilmek zorunda olduğunuzu veya hedef telefonunun konumunun açık olması gerektiğini unutmayın.

  1. Sahte bir hesap açın ve sosyal medya hesaplarını kimliğiniz gizli şekilde takip edin.

Bu yöntem doğru sonuç vermeyebilir.

  1. Casus yazılımlar kullanın.

Piyasada çok fazla casus yazılım var fakat biz en iyisinin mSpy olduğunu saptadık.

Peki Neden mSpy’ı Seçmeli ve Kullanmalısınız?

Eğer aldatan koca nasıl yakalanır sorusuna cevap arıyorsanız, kullanmanız gereken casus yazılımın mSpy olduğundan emin olabilirsiniz. mSpy içinde bulundurduğu onlarca özellik sayesinde aldatan erkeğin cep telefonunu en detayına kadar takip etmenize olanak veriyor. mSpy piyasadaki işe yaramayan casus yazılımların arasından onlara göre daha uygun fiyatı ve kullanışlılığı ile sıyrıldığından dolayı gözümüze çarpıyor ve müşterilerine yardımcı oluyor.

İşte mSpy’ın aldatan kocanızı yakalamanıza yarayacak özelliklerinden sadece birkaçı şu şekilde:

  • Konum takibi (GPS) yapma özelliği

Bu özellik sayesinde kocanızın gittiği yerleri görüp size yalan söyleyip söylemediğini kolayca anlayabilirsiniz. Üstelik hedef telefonun sadece o an nerede olduğunu görmekle kalmayıp bir de geçmişte nerelerden geçtiğini saati saatine görebildiğinizden dolayı kimlerin evine, kimlerin yanına uğramış görebilirsiniz.

  • Uygulamaları engelleme özelliği

Bu özellik sayesinde Tinder gibi partner bulma uygulamalarını kocanızın telefonundan engelleyebilir, buna karşı tepkisini ölçebilirsiniz.

  • Cihazın bilgilerine ulaşma

Şarjının size söylediği gibi gerçekten bitip bitmediğini öğrenin.

  • Klavye alarmları

Sizin belirlediğiniz kelimeyi yazdığında alarmınız ötsün ve aldatan kocanızı yakalayın.

Sonuç

Sonuç olarak anlayabiliriz ki bir erkeğin aldattığını anlayabilmek için birçok belirti var ve bu belirtilere karşı gözlerimizi açık tutmalıyız. Eğer aldatan kocayı iş üstünde yakalamak isterseniz de en etkili yöntem casus yazılım olan mSpy’ı seçmek olacaktır. Konum ve mesaj takibi gibi birçok özelliği sayesinde aldatan erkeğin cep telefonuna erişecek ve onu kolaylıkla yakalayacaksınız.

Bir önceki yazımız olan Hungry Shark World Apk indir başlıklı makalemizde Hungry Shark World, Hungry Shark World apk ve Hungry Shark World apk indir hakkında bilgiler verilmektedir.

Bunlara da bakabilirsiniz

Cookie için

© Copyright 2019, All Rights Reserved