X

Download Sony Xperia Companion – Direk Link

Sony Xperia Companion, USB Sürücüleri yüklemenize gerek kalmadan Sony Xperia Smartphone ve tabletlerinizi bilgisayara bağlamanızı sağlayan bir yazılımdır. Ayrıca Xperia Akıllı Telefon ve Tabletlerinizi en son Android ürün yazılımı ile güncel tutmanıza izin verir.

Sony Xperia Companion’ın Özellikleri

Yedekleme ve geri yükleme:

Bu özellik, Xperia Cihazınızın (kişiler, mesajlar, takvim, medya ve uygulamalar dahil) hızlı bir şekilde yedeğini almanıza ve bilgisayarınıza kaydetmenize olanak tanır. Gerektiğinde yedeklemeyi cihazınıza geri yükleyebilirsiniz.

Xperia Transferi:

Bu özellik, eski Android veya iOS Cihazınızdan içeriği (kişiler, mesajlar, takvim, medya ve daha fazlası) yeni Xperia Cihazınıza kopyalamanıza yardımcı olacaktır.

Medyanızı Yönetin:

Akıllı telefonunuz ve bilgisayar arasında fotoğraf, müzik ve video aktarmanıza olanak tanır. Telefondan ve bilgisayardan içerik aktarmanın yanı sıra, Xperia Cihazınıza bilgisayardan göz atmanızı da sağlar.

Yazılım Güncelleme ve Onarım:

Bu özellik Xperia Cihazınızı en son Android OS sürümüyle güncel tutmanıza olanak tanır. USB kablosunu kullanarak cihazınızı bilgisayara bağlayın; Xperia Companion cihazınızı otomatik olarak algılar ve mevcut güncellemeyi gösterir.

Herhangi bir gecikme veya herhangi bir sistem hatası alıyorsanız veya yanlışlıkla herhangi bir sistem uygulamasını sildiyseniz, Yazılım Onarma özelliğini kullanarak kişisel verilerinizi silmeden cihazı kolayca onarabilirsiniz.

Sony Xperia Companion’u indirin

Sony PC Companion, Windows ve Mac kullanıcıları için mevcuttur. PC Companion Yazılımının en son sürümünü arıyorsanız, bilgisayarınıza indirmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanın:

Pencereler için: Windows için Xperia Companion – 49.27 MB (en yeni)

Mac OS X için: Max OS X için Xperia Companion – 50.7 MB (en yeni)

Bir önceki yazımız olan Android PC Suite (mobileGO) başlıklı makalemizde android oyun uygulama yükleme programı, android pc suite ve android pc suite indir hakkında bilgiler verilmektedir.

Bunlara da bakabilirsiniz

Cookie için

© Copyright 2019, All Rights Reserved