X

Samsung Galaxy Ace (S5830) ClockworkMod Yükleme İşlemi

Samsung galaxy ace cihazınıza farklı kostüm romları yüklemek istiyorsanız aşağıdaki işlemleri dikkatlice takip edin. Galaxy Ace s5830 akıllı telefonunuza ClockworkMod recovery yükleme işleminini anlatacağız. Bu işlemden sonra artık sizde istediğiniz custom romları yükleyebilir ve root işlemini çok basit bir şekilde yapabilirsiniz.

Not: Cihazınızda oluşacak sorunlardan biz sorumlu değiliz. Aşağıda yazılanları dikkatlice uygularsanız aslında ne kadar basit olduğunu göreceksiniz. İlk olarak birkaç defa okuyun ve anlayın daha sonra uygulamaya geçin aksi halde cihazınızın boot’u çökebilir.

Talimatlar

  1. ClockworkMod dosyasını buradan indirin. (Dikkat telefonunuzun sürümü Android 2.3 olması gerekir. Şuradan bakabilirsiniz> Ayarlar > Telefon hakkında > Android sürümü)
  2. İndirmiş olduğunuz zipli dosyanın adını update.zip olarak değiştirin ve hafıza kartına atın.
  3. Cihazınızı kapatın. Tam kapandığından emin olmak için cihazın pilini çıkarıp 10 saniye sona tekrar takın.
  4. Cihazı recovery modda açın. (Orta ev tuşu + Cihazı açma Power tuşu) Aynı anda basarak recovery modda açın.
  5. Recovery de yazan Apply Update from SD card seçeneğini seçin ve onaylayın.
  6. Cihaz yeniden başlayacaktır eğer başlamazsa 2. adıma geri dönün işlemleri doğrulayın. Cihaz yeniden başlarsa tekrar 5. seçeneği tekrarlayın ve sizi ClockworkMod Recovery menüsüne götürecektir. Artık cihazınızda CWM recovery yüklüdür yapmanız gereken kostüm rom kurmak vs… Saygılar…

Güncelleme 10.07.2015

  1. Yukarıdaki işlemi yaptıktan sonra Cm11 Android 4.4 KitKat sürümü yükleyebilmek için buradaki dosyayı indirin.
  2. Daha sonra indirmiş olduğunuz dosyayı hafıza kartına atın ve recovery modunda başlatıp, rom kurar gibi hafıza kartından seçip kurun.
  3. Yeniden recovery modunda başlatın ve sürümü kontrol ediniz. [6.0.5.3_1] olmalıdır.
  4. Artık CM11 sürümlü romları yükleyebilirsiniz.
  5. Cyanogenmod CM11 Rom dosyaları ve Kurulum Rehberi için tıklayınız.

Bir önceki yazımız olan Samsung Galaxy S 2 I9100 ICS ROM indir başlıklı makalemizde açıklayıcı anlatımla ice cream sandwich rom kurulumu galaxy s2, galaxy s2 ve galaxy s2 android hakkında bilgiler verilmektedir.

Bunlara da bakabilirsiniz

Cookie için

© Copyright 2019, All Rights Reserved