X

Clash Royale Apk İndir

Clash royal apk

Clash Royale bir aksiyon oyunu olup, çok oyunculuk bir oyundur. Bu oyunda Klan oluşturarak savaşa hazırlık yapıyorsun, bu sayede oyunun size sunmuş olduğu keyifli dakikaları yaşayın.

Bu oyun tamamen ücretsiz bir şekilde Google Play Store tarafından indirilebilir durumda. Ancak unutmayın ki bazı oyun araç gereçleri parayla satın alabilirsiniz. Eğer paralı olan alışverişleri istemiyorsan Google Play store ayarları sayfasından şifre koruması koyabilirsin. Bu oyunu oynamak için de en az 13 yaşında olman gerekiyor.

Bu oyun online oynana bir oyun o yüzden bir wifi veya mobil veri üzerinden bağlı kalmanız gerekiyor. Ödüllerin kilidini oynadıkça açacaksınız ve level olarak ilerlediğiniz için sıkılmayacaksınız. Her zaman rakibini yenerek yukarı doğru ilerleyebilirsiniz. Düşmanını yenmek için sağlam taktikler ve güç biriktir.

Clash Royale Apk İndir

Hemen oyunu indirmek için cep telefonunuzun marketine girip Clash Royal yazarak indirebilirsiniz, dilerseniz aşağıdaki linkten direk indirin.

Clash Royal uygulamasını Google Play Storeden indirmek için tıklayınız.

Clash Royal uygulamasını Apple marketten indirmek için tıklayınız.

Clash royale oyna

Clash royale oynamak için akıllı telefona ihtiyacınız var ve birde wirelles ağına yada mobil veriyide kullanabilirsiniz, ancak 13 yaşından büyük olmanız lazım.

Clash royale kartları

Oyunda bazı kartlar var bunları kazanmak için oyunu devamlı bir şekilde oynamakla elde edebilirsiniz.

Clash royale indir

Tablet veya telefonunuzun marketini kullanarak indirebilirsiniz.

Bir önceki yazımız olan CATS apk indir başlıklı makalemizde cats apk indir, cats crash arena turbo stars apk ve cats hile hakkında bilgiler verilmektedir.

Cookie için

© Copyright 2019, All Rights Reserved